Fransje Sprunken

VORM

Hoofd conceptontwikkeling bij VORM: Ontwikkelen, anders kijken en duurzaamheid zijn in mijn DNA verweven. Ik kom uit een omgeving waar het heel gewoon is zelf (duurzaam) te bouwen en te delen, heb architectuur gestudeerd in Delft en de rode draad in mijn carrière is binnenstedelijke herstructurering. Kernwoorden daarbij zijn verduurzamen, verdichten en vergroenen.

Scroll

Mijn missie met Soza is om nieuw leven te geven aan het pand. Deze groeibriljant wil ik laten groeien om zo aansluiting te creëren met de stad en de twee prachtige atria, de twee harten van SoZa, weer te laten kloppen. Met statushouders, studenten, startups en andere bedrijven, heeft het gebouw een tijdelijke invulling gekregen, die zorgdraagt voor placemaking en sociale veiligheid.

Maar het biedt ook een opstap richting de toekomst; de startups kunnen uitgroeien tot volwassen bedrijven. De mix van wonen en werken wordt uitgebreid, zo ontstaat er een volwaardig, innovatief, nieuw stuk stad, één van de ankerpunten van het CID en misschien wel belangrijkste toegangspoort tot Den Haag.

MEER Co_living STORIES UIT HET GEBOUW

18
mei

Jac Huijsmans

18
mei

Gapph