Wolk

Filippo van Hellenberg Hubar

Mijn naam is Filippo van Hellenberg Hubar. Ik ben directeur van Wolk. Wolk is de onzichtbare heupairbag, die ouderen beschermt bij een val.

Wolk is ontwikkeld met en voor senioren, die merken wat vaker even uit balans te zijn, te struikelen of (bijna) te vallen. De mensen die Wolk dragen geven aan dat zij zich met Wolk extra beschermd voelen. Hierdoor krijgen ze meer vertrouwen en zijn ze meer mobiel(er). Hoe ‘t werkt? Er zitten 3 bewegingssensoren in Wolk. Die herkennen de val en zorgen dat de airbag gevuld is met lucht voordat iemand de grond raakt. Vervolgens loopt de airbag na de val langzaam leeg. En niemand die iets ziet, want Wolk draag je comfortabel en onzichtbaar onder de kleding.

Waarom we in SoZa zitten? We zochten een ruimte in een fijne en bereikbare omgeving met goede en betaalbare faciliteiten. We liepen langs dit gebouw en de rest is geschiedenis! De bereikbaarheid is top, zowel met de trein als met de auto. Verder is het betaalbaar en vinden we het mooi dat we het kunnen indelen zoals we dat zelf willen.

MEER Co_living STORIES UIT HET GEBOUW

18
mei

High Sky Fitness

18
mei

Jac Huijsmans