RECENTE NIEUWSBERICHTEN

25
sep

Burgemeester van Zanen bezoekt SOZA

Als onderdeel van de bewonerstoer aan Haagse Hout bracht burgemeester van Zanen een bezoek aan SOZA. Hij ging daar in gesprek met bewoners en ondernemers die samen lieten zien dat het SOZA concept van co-workin g & co-living werkt. Een bijzondere ontmoeting met een betrokken, toegankelijke en vrolijke burgemeester.

11
sep

SOZA viert Museumnacht met SOZA Sessies

Op 10 oktober viert SOZA Museumnacht met SOZA Sessies. Ga mee op deze muzikale ontdekkingsreis door het gebouw en laat je verrassen door de ultieme muzikale trip met in de hoofdrol gevestigde Haagse musici, jong talent en musici die heuvels en dalen hebben doorkruist op de vlucht voor oorlog en geweld. Samen vertellen zij het verhaal van onze stad. Tijdens de ontdekkingsreis trek je in kleine groepjes onder begeleiding van twee gidsen door het pand en wordt je ondergedompeld in de wondere werelden die huizen in het SOZA gebouw.

06
mei

De virtuele publieksbijeenkomst van AnnA staat online

Op dinsdag 21 april zijn onder leiding van presentator Job Boot de nieuwe plannen voor de ontwikkeling van AnnA, de vernieuwing van het noordelijk deel van het Stationsgebied Den Haag Laan van NOI, gepresenteerd. U kunt de virtuele presentatie hier terugkijken.

SOZA OP SOCIAL MEDIA