Contact

Opzoek naar meer informatie over ons pand? Klik op de vraag die jij beantwoord wil hebben en krijg meteen de juiste contactgegevens van de persoon die jou kan helpen.

Over Soza

 • Ik wil in SoZa komen eten.
 • ik wil een vergaderruimte / evenementruimte huren
 • Ik wil meer weten over de parkeermogelijkheden

Working

 • Ik wil een kantoorruimte huren
 • Ik ben een maatschappelijke ondernemer en wil een werkruimte huren

Living

 • Ik heb een vraag over de huisvesting van statushouders
 • Ik wil me aanmelden als vrijwilliger
 • Ik wil een kamer huren

Herontwikkeling

 • Ik wil meer weten over de toekomstige ontwikkelingen van SoZa
 • Ik wil meer informatie over het participatie traject
 • Ik wil meedoen aan het participatie traject
Scroll

FishEyeProducties

FishEyeProducties ontwikkelt samen met partners uit het gebouw en de stad programma’s die eraan bijdragen dat SOZA bewoners zich verbinden aan Den Haag en de stad aan SOZA. Wil je meer weten, heb je ideeën of wil je samenwerken, laat het ons weten.

MRP SOZA B.V.

MRP SoZa B.V. ontwikkelt het pand van de Hannoverstraat 4 en is opgezet door MRP Development en VORM Ontwikkeling. Zij zijn samen de twee eigenaren van SoZa. MRP SoZa B.V. maakt de plannen voor de komende periode van vijf jaar en is nu ook al bezig met het vervaardigen van concrete plannen voor de periode erna.

Te bereiken op

MVGM

MVGM verzorgt asset en property management van commercieel vastgoed. We werken onafhankelijk van transactiegerelateerde partijen waarmee het belang van onze klanten voorop staat. Aan onze opdrachtgevers bieden we een maatwerk pakket met specialisaties in Commercieel Management, Administratief Management, Technisch Management, Facilitair management en Project services. Bright is verantwoordelijk voor het technisch en commercieel beheer van het pand. Voor meer informatie over de verhuur van ruimtes, kunt u contact opnemen met Misja Andriol op 06-21879870 of m.andriol@mvgm.nl.

MRP SOZA B.V.

MRP SoZa B.V. is het ‘projectontwikkelingsbedrijf’ van het pand van de Hannoverstraat 4. MRP SoZa B.V. is opgezet door MRP Development en VORM Ontwikkeling. Zij zijn samen de twee eigenaren van SoZa. MRP SoZa B.V. maakt de plannen voor de komende periode van vijf jaar en is nu ook al bezig met het vervaardigen van concrete plannen voor de periode erna. Voor vragen kunt u contact opnemen met Marja van Reijn.

ANNA & CO

Wij bieden werk- en eventruimte en zorgen ervoor dat je de juiste verbindingen kan leggen. Heb je een initiatief, idee of onderneming waarmee de bewoners van SoZa aan het netwerk van de stad wil koppelen? Laat het ons weten!

Te bereiken op

GAPPH

Gapph is één van de grootste en meest toonaangevende experts op het gebied van tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed. Daarnaast geven wij graag een maatschappelijke invulling aan leegstaande objecten. Er is immers voldoende vraag naar tijdelijke woon- of werkruimte. Op deze locatie zijn er vanuit Gapph drie collega’s aanwezig, namelijk Natalie Link (Vastgoedbeheerder), Floor Riehl (Huismeester) en Marvin van der Hoeven (Projectleider). Dagelijks is minstens één van hen aanwezig tijdens kantoortijden (vanaf 8.00 uur tot 17.00 uur). Gapph verzorgt het beheer van het woondeel van het pand, dagelijks maken wij voor dit deel controlerondes waarbij we extra letten op orde, netheid en hygiëne.

Te bereiken op

GEMEENTE DEN HAAG

Onder verantwoordelijkheid van de Gemeente Den Haag wordt aan de statushouders– door professionals die ook in het pand werken – hulp geboden om hun leven weer op orde te krijgen: een baan, onderwijs, vrienden, taal. Deze professionals werken heel nauw samen met de statushouders, zodat zij zo snel mogelijk hun weg vinden. Dit geheel van samenwonen en gestructureerd begeleiden wordt ook wel de Haagse Aanpak genoemd. Meer informatie over de Haagse Aanpak vindt u op de site van de gemeente Den Haag.

DEN HAAG DOET

Wie zich in wil zetten voor de nieuwe buren die op deze locatie komen wonen, kan zich aanmelden opwww.denhaagdoet.nl via de button ‘vluchtelingen/statushouders’. We zoeken bijvoorbeeld ‘maatjes’, die de nieuwe bewoners een-op-een wegwijs willen maken in hun nieuwe stad en met wie ze de taal kunnen oefenen. Maar ook voor andere activiteiten is uw hulp welkom.

DE HORECA ACADEMIE

De Horeca Academie is gevestigd op de begane grond van SoZa en biedt praktijkgerichte kleinschalige opleidingen voor alle leeftijden en voor alle verschillende opleidingsniveaus. Omdat de Horeca Academie binnen de muren van SoZa gevestigd is, kunnen wij u de lekkerste koffie van onze barista’s in opleiding serveren. Ook lunch, borrel en diner voor kleine en grote groepen behoren tot de mogelijkheden. De Horeca Academie verzorgt ook de verhuur van vergaderruimtes en zaalhuur. Neem contact op via voor de mogelijkheden en wandel sowieso eens binnen bij de inpandige lunchroom PEP.

Te bereiken op

RECENTE NIEUWSBERICHTEN

06
mei

De virtuele publieksbijeenkomst van AnnA staat online

Op dinsdag 21 april zijn onder leiding van presentator Job Boot de nieuwe plannen voor de ontwikkeling van AnnA, de vernieuwing van het noordelijk deel van het Stationsgebied Den Haag Laan van NOI, gepresenteerd. U kunt de virtuele presentatie hier terugkijken.

28
apr

Rechtstreex en Humanity Cab slaan handen ineen

Humanity Cab – een Haags fietstaxibedrijf gerund door Eritrese statushouders - gaat de komende weken bestellingen van Rechtstreex aan huis bezorgen . Elke donderdagochtend fietst een chauffeur langs mensen voor wie het door de coronacrisis niet veilig is om de boodschappen af te halen in het wijkpunt Bezuidenhout. Mark van Duijn, wijkchef van afhaalpunt Bezuidenhout: ‘Ik ben blij dat we op deze manier onze producten ook bij meer kwetsbare klanten kunnen krijgen’.

08
apr

Inschrijven virtuele publieksbijeenkomst AnnA april 2020

Op dinsdag 21 april 2020 lichten MRP Development en VORM Ontwikkeling in een virtuele participatiebijeenkomst het nieuwe plan AnnA en de planaanpassingen die zijn gedaan toe. U kunt zich nu aanmelden voor deze bijeenkomst. Wij stellen uw inbreng zeer op prijs.

SOZA OP SOCIAL MEDIA