Denk mee met AnnA

Het stationsgebied Laan van NOI is één van de drie plekken waar Den Haag fors wil groeien in woningen en werkplekken. Aan de Anna van Hannoverstraat maakt het oude gebouw van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid daarom plaats voor een levendig woon- en werkgebied. In ‘AnnA’ kunnen straks zo’n 4.500  mensen wonen en werken. Denk met ons mee over het nieuwe leefgebied.

Scroll

Het schetsontwerp

Anna is een initiatief van de ontwikkelaars MRP Development en VORM Ontwikkeling. We staan aan het begin, in de schetsfase. Om 4.500 mensen te laten wonen en werken komen er gebouwen tot 75 meter hoog, met twee torens van 125 meter. Naast circa 2.000 woningen en 1.500 werkplekken komt er ruimte voor ontmoetingen, voorzieningen, een volwaardig stationsplein, veel groen en betere verbindingen naar de wijken. In het gebied komt 3.500 m2 extra openbare ruimte die groen wordt ingericht.

Denk mee over de toekomst van ‘AnnA’

We nodigen iedereen uit om met ons na te denken hoe we de groei van Den Haag en de grote vraag naar woningen op deze plek het beste kunnen inpassen. Op 16 april houden we een eerste inloopbijeenkomst over het schetsontwerp. Dan kunnen mensen zich opgeven voor een plangroep die driemaal bijeenkomt. Op 12 juni houden we een tweede publieksbijeenkomst.

Meer informatie

RECENTE NIEUWSBERICHTEN

08
apr

Levendige stadsentree waar 4.500 mensen wonen en werken

MRP Development en VORM Ontwikkeling hebben met Rijnboutt Architectuur en Stedenbouw een schetsontwerp gemaakt voor de vernieuwing van het noordelijk deel van het Stationsgebied Den Haag Laan van NOI.

27
feb

Arie Boomsma verzorgt workout in High Five Fitness, de sportschool van SOZA

Arie Boomsma: ‘'Wat is SOZA een bijzonder project. Super om te zien hoe sport, en in het bijzonder Ibrahim Deraz en zijn sportschool High Five Fitness deze jonge mannen en vrouwen inspireert en motiveert weer te gaan bouwen aan hun toekomst.’

20
feb

SOZA DINNER TIMES #4

Gastprogrammeur van SOZA Dinner Times #4 was gedeputeerde Floor Vermeulen. In gezelschap van vertegenwoordigers uit twintig organisaties als ProRail, de Fietsersbond, ANWB en de projectontwikkelaars MRPD en VORM vierden we kansen voor De Bereikbare Stad van de Toekomst.

SOZA OP SOCIAL MEDIA