Denk mee met AnnA

Het stationsgebied Laan van NOI is één van de drie plekken waar Den Haag fors wil groeien in woningen en werkplekken. Aan de Anna van Hannoverstraat maakt het oude gebouw van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid daarom plaats voor een levendig woon- en werkgebied. In ‘AnnA’ kunnen straks zo’n 4.500  mensen wonen en werken. Denk met ons mee over het nieuwe leefgebied.

Scroll

Het schetsontwerp

Anna is een initiatief van de ontwikkelaars MRP Development en VORM Ontwikkeling. We staan aan het begin, in de schetsfase. Om 4.500 mensen te laten wonen en werken komen er gebouwen tot 75 meter hoog, met twee torens van 125 meter. Naast circa 2.000 woningen en 1.500 werkplekken komt er ruimte voor ontmoetingen, voorzieningen, een volwaardig stationsplein, veel groen en betere verbindingen naar de wijken. In het gebied komt 3.500 m2 extra openbare ruimte die groen wordt ingericht.

Denk mee over de toekomst van ‘AnnA’

We nodigen iedereen uit om met ons na te denken hoe we de groei van Den Haag en de grote vraag naar woningen op deze plek het beste kunnen inpassen. Op 16 april houden we een eerste inloopbijeenkomst over het schetsontwerp. Dan kunnen mensen zich opgeven voor een plangroep die driemaal bijeenkomt. Op 12 juni houden we een tweede publieksbijeenkomst.

Meer informatie

RECENTE NIEUWSBERICHTEN

08
apr

Levendige stadsentree waar 4.500 mensen wonen en werken

MRP Development en VORM Ontwikkeling hebben met Rijnboutt Architectuur en Stedenbouw een schetsontwerp gemaakt voor de vernieuwing van het noordelijk deel van het Stationsgebied Den Haag Laan van NOI.

13
sep

SOZA Summer Times

5 juli vierden we SOZA Summer Times met music, food & goodtalks.

13
sep

SOZA Dinner Times #7: Den Haag Stad van Vrede en Recht

Afgelopen dinsdag vond SOZA Dinner Times #7 plaats. Een gemêleerd gezelschap van lokale en internationale changemakers toog naar SOZA om de waarden van Den Haag Stad van Vrede en Recht te duiden, vieren en de verantwoordelijk die daarmee gepaard gaat, te delen.

01
jul

Foto’s van SOZA Dinner Times #6

Tijdens SOZA Dinner Times #6 met de ZZP community van het Bezuidenhout doken we onder de bezielende leiding van Eelco Koolhaas van The Communityfactor-y in de kracht en kunst van communities. Met het op tafel leggen van complexe kwesties, het delen van complimenten, het pakken van het podium en vieren van prestaties EN met spraakmakende afsluitende #bushaltegesprekken is een mooie basis gelegd! #tobecontinued


SOZA OP SOCIAL MEDIA