Parels van het Bezuidenhout

Zaterdag 8 juni vierden SOZA en ANNA & Co met onder andere High Sky Fitness, Mijn Buuf, Favela Paining, Brul, Dutch Language Cafe en Buren in Beeld de 11e editie van Parels van het Bezuidenhout, een bijzondere route door het Bezuidenhout. Een gezellige middag met SOZA residents en buurtjes van dichtbij en verderweg.

MEER PERSBERICHTEN

08
apr

Levendige stadsentree waar 4.500 mensen wonen en werken

MRP Development en VORM Ontwikkeling hebben met Rijnboutt Architectuur en Stedenbouw een schetsontwerp gemaakt voor de vernieuwing van het noordelijk deel van het Stationsgebied Den Haag Laan van NOI.

13
sep

SOZA Summer Times

5 juli vierden we SOZA Summer Times met music, food & goodtalks.

13
sep

SOZA Dinner Times #7: Den Haag Stad van Vrede en Recht

Afgelopen dinsdag vond SOZA Dinner Times #7 plaats. Een gemêleerd gezelschap van lokale en internationale changemakers toog naar SOZA om de waarden van Den Haag Stad van Vrede en Recht te duiden, vieren en de verantwoordelijk die daarmee gepaard gaat, te delen.