SOZA viert Haagse Vrouwendag met expo Women of SOZA

Expo Women of SOZA in Atrium Stadhuis

Van 2 tot en met 8 maart viert Den Haag Internationale Vrouwendag. Overal in de stad zijn vieringen en activiteiten met onder andere een live debat over internationale vrouwenrechten (3 maart) en een festival met banenmarkt, Mijn Buuf en SOZA box docent Marianne (5 maart). De EXPO Women of SOZA maakt onderdeel uit van de Haagse viering en is te zien in het Atrium van het Stadhuis. Esther Geradts, programmamaker van SOZA: ‘Women of SOZA viert de vrouwen die in SOZA wonen en werken en het gebouw en de stad Den Haag wijsheid, vrolijkheid en kracht geven. Het idee is dat we als we onze krachten bundelen, we onze eigen dromen en die voor stad dichterbij brengen’. De EXPO bestaat uit een video (gemaakt door Johan Snijders, ge├»nspireerd op de video It is a new Day van Anouk), portretten (fotograaf Patricia Nauta), de serie ‘Een dag uit het leven van SOZA’ (fotograaf Mariet Dingemans) en gedichten (gebaseerd op gesprekken tussen storyteller Ninke Overbeek en Women of SOZA). Onderstaand een preview van de serie ‘Een dag uit het leven van SOZA’. Meer info over Vrouwendag Den Haag is hier te vinden.

 

MEER PERSBERICHTEN

28
mrt

Uitnodiging virtuele publieksbijeenkomst AnnA

Op 21 april vindt een virtuele publieksbijeenkomst plaats voor nieuwbouwproject AnnA. Tijdens deze bijeenkomst zullen MRP Development en VORM het nieuwe plan AnnA toelichten en publiek meenemen in de planaanpassingen die zijn gedaan.

08
apr

Levendige stadsentree waar 4.500 mensen wonen en werken

MRP Development en VORM Ontwikkeling hebben met Rijnboutt Architectuur en Stedenbouw een schetsontwerp gemaakt voor de vernieuwing van het noordelijk deel van het Stationsgebied Den Haag Laan van NOI.

05
mrt

Wethouder Van Tongeren opent eerste wijkpunt Rechtstreex Den Haag

Wethouder Liesbeth van Tongeren (o.a. Duurzaamheid) heeft het eerste wijkpunt van Rechtstreex in Den Haag feestelijk geopend in SOZA. In de huiskamer van ANNA&Co zagen bezoekers de wethouder samen met wijkchef Mark van Duijn bestellingen klaarmaken. Met het overhandigen van het eerste kratje was de opening officieel.