SOZA Summer Times

5 juli vierden we SOZA Summer Times met music, food & goodtalks.

Het was een heerlijke avond met muziek van onder andere de uber Haagse – en volgens de Volkskrant de ontdekking van Paaspop 2019 – band Son Mieux (solo), de dansbare tunes van Banana Savannah, met heel veel SOZA talenten (zoals de fietsmannen van Eritrea Fietst en de sporthelden van High Sky Fitness) en heerlijk eten van Taste of Syria. Check hier de aftermovie!

SOZA Summer Times is een initiatief van SoZa Den HaagPitZtopANNA&CoHigh Sky Fitness en Het Jeugd Interventie Team (JIT)

 

Foto’s: Gabrian van Houdt

MEER PERSBERICHTEN

08
apr

Levendige stadsentree waar 4.500 mensen wonen en werken

MRP Development en VORM Ontwikkeling hebben met Rijnboutt Architectuur en Stedenbouw een schetsontwerp gemaakt voor de vernieuwing van het noordelijk deel van het Stationsgebied Den Haag Laan van NOI.

13
sep

SOZA Dinner Times #7: Den Haag Stad van Vrede en Recht

Afgelopen dinsdag vond SOZA Dinner Times #7 plaats. Een gemêleerd gezelschap van lokale en internationale changemakers toog naar SOZA om de waarden van Den Haag Stad van Vrede en Recht te duiden, vieren en de verantwoordelijk die daarmee gepaard gaat, te delen.

01
jul

Foto’s van SOZA Dinner Times #6

Tijdens SOZA Dinner Times #6 met de ZZP community van het Bezuidenhout doken we onder de bezielende leiding van Eelco Koolhaas van The Communityfactor-y in de kracht en kunst van communities. Met het op tafel leggen van complexe kwesties, het delen van complimenten, het pakken van het podium en vieren van prestaties EN met spraakmakende afsluitende #bushaltegesprekken is een mooie basis gelegd! #tobecontinued