Het participatie traject

SoZa vormt de kern van het te ontwikkelen gebied. Een gebied waar volop in gewoond, gewerkt, maar ook geleefd wordt. Om ervoor te zorgen dat wonen, werken en ontspannen moeiteloos samen kunnen gaan, willen we samen met de belangrijkste stakeholders – de gemeente, degenen die hier al wonen en degenen die hier willen komen wonen en werken – de plannen ontwikkelen.

Scroll

Nieuws- en persberichten

03
okt

De toekomst van SOZA op posterformaat

MRP Development en VORM hebben een visie opgesteld voor de herontwikkeling van het voormalige ministerie van SoZaWe in Den Haag.

22
mei

Parelroute Bezuidenhout

SOZA nam samen met ANNA & Co deel aan 10 jaar Parels: een kunstroute door het Bezuidenhout

22
mei

Skyline CID op de gevel van SOZA

Op de gevel van SOZA komt een graffitikunstwerk van de skyline van het Central Innovation District

Bijeenkomsten

24
mei

Workshop Identiteit

In een creatieve workshop met 40 belanghebbenden en belangstellenden uit de omgeving werken we aan een gezamenlijk toekomstbeeld. Het resultaat wordt een ID card van de gewenste ontwikkeling. Die ID card komt op deze site. Deze workshop is op uitnodiging., gezien het beperkt aantal plaatsen.

24
mei

Cola & Talks

Elke donderdagmiddag tussen 16.00 en 19.00 in de huiskamer van ANNA & Co. Kom langs voor een praatje en ontmoet elkaar en de ondernemers van ANNA & Co.

24
apr

SOZA in beweging

Op maandag en donderdagmiddag tussen 16.00 en 19.00 verzorgt High Five Fitness sportlessen voor iedereen die wil werken aan fitheid, kracht en gezondheid. Bij mooi weer zijn de lessen buiten. Als het echt koud is, gaan we naar binnen. Er zijn twee lessen: van 16.00 – 17.15 uur & 17.30 – 19.00 uur. Verzamelen op achterplein aan de Schenkkade. Kosten: 10 ritten kaart van €65,- nu voor €50,- . Meer informatie en aanmelden via highfivedenhaag@gmail.com of app naar 06 2228 1774.